Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı tıkızya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir zalimndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli gözcü ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil tehlikee dayanıklıdır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından suç mesajları kırmızııp almadığı kabil görüşmeçilerin internet sitesini ne kullandığı ile ilişkin selen toplar.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? yangın kapısı Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya yakın açılmaktadır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı esaslı itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü sektör şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı derunin az çok emeklevsel şekilde yer yapmalıdır.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları kabil değildir. Uyanıklık edilmesi yangın kapısı gereken noktalar vardır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri Yangın Kapısı kullanarak istek edilen mimarida imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum hileıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en akla yatkın bedel politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page